Fanfare

Nittedal Kunstforening har vært så heldig å få firkløveret Lise Skjåk Bræk, Astrid Grue, Anne Langsholt Apaydinli og Victoria Berge til å vise sine vakre arbeider hos oss fra 19.09. til 27.09. En usedvanlig vakker utstilling med 4 ulike kunstnere som harmoneres i et felles kunstnerisk uttrykk. Disse 4 er virkelig en Fanfare, og vi kan love dere en fargerik, frodig og flott utstilling.

Åpning 19.09. kl.12.00
Utstillingen er åpen hverdager 18-20, helg 12-17

Velkommen!

ASTRID GRUE

Astrid Grue støper og modellerer vakre skulpturer i keramikk og porselen, ofte kvinneportretter, gjerne satt sammen med organisk materiale. Hun har et hint av mystikk over sine verker, og er en veldig spennende kunstner

ANNE LANGSHOLT APAYINLI

Anne Langsholt Apaydinli er oppvokst i USA, der hun tok sin kunstneriske utdannelse. Motivene er fargerike og fabulerende i en slags surrealistisk realisme. Elementer fra skog, dyr og dekorative mønster er ofte satt sammen med kvinnefigurer.

VIKTORIA BERGE

Victoria Berge er keramiker, og lager de nydeligste krus, tallerkener, fat og boller i porselen. «Akvarellmaling»på fat og andre flater, tekstile strukturer og grafiske teknikker er noen av metodene hun bruker i sine arbeider.

LISE SKJÅK BRÆK

Lise Skjåk Bræk viser sine vakre festdrakter, inspirert av den norske kulturarven i bunader og mønster, som i dag er festplagg..