Jon Eikemo signerte plater på Utheim

Jon Eikemo signerte CD-cover og vinylplate sammen med kunstner Bente Ridder Nielsen som signerte sitt trykk av omslaget. Storfint besøk på juleutstillingen på Utheim lørdag 7. desember 2019.

 

Den 30. november 2019 ble Jon Eikemo 80 år, og dette feires med en helt spesiell jubileums-pakke som kun er tilgjengelig i 100 eksemplarer. Dette er noe helt spesielt, og årets «julegave» til deg eller til en som har alt.

På CD`en og vinylplata leser Eikemo dikt av Herman Wildenvey (født 20. juli 1885) er en av våre aller største diktere, og i år er det 60 år siden han døde.

Vinylcoveret og CDcoveret er et kunsttrykket som heter «Stavernsommer», og motivet er utsikten fra arbeidsrommet til Wildenvey i Stavern. Bildet blir nummerert og signert av kunstneren Bente Ridder-Nielsen.

Musikere som deltar: Jon Eikemo – Vokal ,Andreas Bye – Trommer Anders Aarum – Flygel og Wurlitzer Magne Thormodsæter – Kontrabass, Stein Bull-Hansen – Gitar Alfred Janson – Trekkspill Paolo Vinaccia – Perkusjon Bendik Hofseth – Saksofon Mari Skeie Ljones – Hardingfele Apollon Quartet – Strings

Komponister: K. Bjørnstad, S.E.Vaksdal, M. Bjørgan, S. Bull-Hansen, P. Vinaccia.

Sammen signerte Jon Eikemo og Bente Ridder Nielsen jubileumspakken til mange av de frammøtte som besøkte juleutstillingen til kunstforeningen denne lørdagen i desember.