PROGRAM 2021

13. – 21. mars

Amatørutstilling på Utheim. Nittedals innbyggere inviteres til å vise sin kunst. Salgsutstilling i storsalen. Utsatt til september på grunn av covid19.

25. mai

Årsmøte på Utheim, storsalen, kl. 19.00.

28. mai

Medlemsmøte med 50-års markering av Nittedal Kunstforening i storsalen på Utheim, kl. 19.00. Stiftet 19. oktober 1970. Medlemsmøtet er utsatt og flyttes til medlemskvelden 29. oktober.

28. august

Sensommerturen går i år til Blaafarveverket for å se utstillingen «Sommereventyr». I sommer har museet gleden av å være Nasjonalmuseets forlengede arm og vise 60 nasjonale skatter fra samlingen.

Hele september måned

Amatørutstilling i Storsalen. Innlevering av arbeider på Utheim mandag 6. september 2021.

25. september – 3. oktober

Vår lille høstutstilling _ Separatutstilling med Catherine Nesheim, malerier og skulpturer, Utheim Grendehus, møterom og salongen.

29. oktober

Medlemskveld, ost- og vinkveld, med utsatt 50 års markering i storsalen på Utheim, kl. 19.00.

20. – 28. november

Juleutstilling på Utheim i storsalen, møterommet og salongen.

Arrangementene overfor vil også komme som egne invitasjoner 1 – 2 uker på forhånd på epost til medlemmene.

Gallerivandringer eller andre arrangementer kommer som ekstra tilbud på epost til medlemmene 1 – 2 uker på forhånd. Munchmuseet åpner i oktober. Vi ønsker å få til en omvisning på museet til høsten.